Our stand occupied the same space as last year with a couple of major
changes this time around – the closure of a previously adjacent aisle
resulting in an increase in overall stand space (from 380 to 456 square
metres). With the stand now open on just two sides, this presented the
design team with some difficult challenges:

  • Maximising site lines and impact upon approach
  • Utilising our existing components – hanging banners, display units,
    alcoves, meeting rooms – to work effectively within a larger space
  • Directing the flow of visitors around the stand

Design solution

Some key design decisions and smaller details:

  • Rotating the hanging fabric banners 90 degrees and moving them
    to the very front of the stand
  • Repositioning the welcome desk to maximise visibility from
    all approaches
  • Improved lighting throughout – from overhead banner illumination
    to alcoves and within all meeting rooms
  • Store room end wall angled 45 degrees to increase initial site line
  • Raised LED screens for increased visibility
  • Four new alcoves with discrete fixings for all 10x alcove screens
  • Bespoke acrylic display units for AR helmets and developer boards
  • Streamlined meeting room tables with new cable management
  • Separate store and staff rooms

Result

With thoughtful planning and attention to detail, our brand presence
at this years MWC was the strongest yet.

Initial design sketches

Plan and site line 3D render

 


Design intent drawings

 

 

 

 

 

3D lettering and stand graphics